Két év múlva jöhet Rian Johnson Star Wars-trilógiájának első része?


borito 25

Ram Bergman (Rian Johnson producer partnere) elmondása szerint a rendező Star Wars-trilógiájának  első része két éven belül érkezhet a mozikba. 

Az utolsó Jedik megosztó fogadtatása után Johnson új távlatokat fedezne fel a messzi-messzi galaxisban. Már a nyolcadik rész bemutatója előtt bejelentette a Lucasfilm, hogy tervez egy új szériát, ami teljesen elkülönül majd a korábbi részektől. Ugyan a Disney Star Wars-filmjeivel ellentétben Johnson nem használ fel a nézők számára már ismerős karaktereket, szeretné minél jobban megragadni a franchise szellemét.

A trilógia zöld utat kapott, a rendező azonban még nincs teljesen tisztában a részletekkel, most a forgatókönyvön dolgozik. A nézők számára a legfontosabb kérdés, hogy vajon mikor kerül mozikba az első rész. Eddig semmi sem hivatalos, de pár éven belül számíthatunk a bemutatóra.

kep1 4
Rian Johnson Az utolsó Jedik forgatásán

Bergman egy interjúban elmondta, hogy semmi pontosat nem tud mondani a bemutató dátumáról, mivel még kezdeti szakaszban van a terv, de két éven belül szeretné a premiert. Egyelőre 2020-ra tervezi a stúdió az Indiana Jones ötödik részét, ami kitolhatja az új Star Wars epizód moziba kerülését 2021-re. Ez leginkább attól függ, Johnson milyen gyorsan hozza össze trilógiáját. A Lucasfilm a IX. részen kívül nem jelentett be új mozitervet, valószínűleg kivárásra játszanak. Emellett felkérték David Benioffot és D. B. Weisst, hogy alkossanak egy új Star Wars-szériát, ám a páros egyelőre a Trónok harca befejező évadára fókuszál.

A különálló Solo-film csúfos bukása után újra kell értékelni bizonyos dolgokat a stúdiónak, de nincs ok arra, hogy lemondjanak bármit is, amit pár hónapja még büszkén jelentettek be. Johnson reméljük jó munkát fog végezni az új tervvel, és nem lesz probléma a Skywalker család hiánya.

Mit gondoltok, szükség van még új Star Wars-filmre?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az Old Spice reklám sztárjával vált teljessé a Vesztesek Klubja az AZ 2. fejezetben
Következő cikk 2019-ben kezdik forgatni a Fargo negyedik évadát