Befutott a Creed folytatásának előzetese


Ahogy azt tegnap Sylvester Stallone megígérte, ma befutott a három évvel ezelőtt Creed: Apollo fiával megfrissített Rocky-franchise folytatásának első kedvcsinálója.

A kritikusok által elismert és a kasszáknál is remekül teljesítő (globálisan 173,5 milliót hozott) Creed második részére Ryan Coogler már csak producerként tért vissza, míg a helyét a rendezői székben Steven Caple Jr. (The Land) vette át. A forgatókönyvet a Luke Cage showrunnere, Cheo Hodari Coker és Sylvester Stallone jegyzi.

Természetesen Michael B. Jordan, mint Adonis, Tessa Thompson, mint élete szerelme visszaérnek a folytatásra, ahogy Stallone nélkül sem készülhet Rocky-film, így ismét ikonikus szerepébe bújik. Ezúttal az ifjú Apolló fia végre megbosszulhatja apja halálát, ugyanis az utoljára Rocky IV.-ben feltűnő Ivan Drago Dolph Lundgren képében és bokszoló fia lesznek a kihívók, akik kapcsán biztosra vesszük, hogy rengeteg lelki sebet felszakítanak majd a párosunk életéből, így a valódi mérkőzés a ringen kívül, fejben dől majd el.

A Creed 2 hivatalos fekete-fehér plakátja egyszerre idézi meg a Rocky-filmek szellemiségét, miközben utal az előre vetített sötét és baljós cselekményére:

poster 3

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 50 éves Robert Rodriguez - Szavazd meg a legjobb filmjét!
Következő cikk Megérkezett Robert Zemeckis igaz történetet feldolgozó új filmjének előzetese