Megérkezett Robert Zemeckis igaz történetet feldolgozó új filmjének előzetese


borito 51

Befutott a Forrest Gump és a Vissza a jövőbe Oscar-díjas rendezője, Robert Zemeckis igaz történeten alapuló új filmje, a Welcome to Marwen első előzetese, melyben Steve Carell az emlékezete visszanyerésének reményében modellezésbe kezd.

Zemeckis új projektje a Jeff Malmberg 2010-ben bemutatott Marwencol dokumentumfilmjét vette alapul, aminek középpontjában a rablótámadás következtében pár napra kómába eső, majd minden emlékét elvesztő Mark Hogancamp áll. A Steve Carell által megformált férfi mivel nem engedheti meg magának a terápiát, annak érdekében, hogy visszanyerje emlékezetét felépíti a  háza udvarán egy második világháború idején álló Belga város, Marwencolt modelljét, aminek minden egyes lakóit a vele kapcsolatba került emberekről mintázza meg bábuk formájában.

Az első képkockák alapján a keserédes Forrest Gumpra hajazó történetet Zemeckis és Caroline Thompson (Ollókezű Edward, Karácsonyi lidércnyomás) közösen írta, ami ezzel az utóbbi években a direktor második valós eseményeken alapuló alkotása lesz a Kötéltáncot követően.

A tengerentúlon november 21-én debütáló lenyűgöző mocap technikát is alkalmazó Welcome to Marwenben Leslie Mann, Merritt Wever, Eiza González, Gwendolyn Christie, Janelle Monáe, Leslie Zemeckis, Diane Kruger és Neil Jackson is felbukkannak majd.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott a Creed folytatásának előzetese
Következő cikk Első képek Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood filmjének forgatásáról