David Lynch: Trump minden idők egyik legnagyobb elnöke lehet


david lynch trump

Az amerikai rendező egy Guardiannek adott interjújában beszélt a demokrata fősodortól eltérő véleményéről. A beszélgetés során szóba került egyebek mellett „Room to Dream” című új könyve, és elutasította a Twin Peaks új évadával kapcsolatos teóriákra adott válaszokat is.

Nyilatkozatát egy szemléletes példával magyarázta: szerinte egy bűvész nem leplezi le a trükkjeit, így filmesként neki sem szabad elárulnia a műhelytitkait. Mert a filmkészítés végső soron varázslat. Trumppal kapcsolatban elmondta, hogy az elnök hivatalba lépése óta feje tetejére állította a hivatalt és hogy senki sem tud vele szembeszállni intelligens módon. Kifejtette, hogy az Egyesült Államok politikai elitje leszerepelt az utóbbi években és Trump csak ezekre a visszásságokra mutatott rá. Lynch saját bevallása szerint Bernie Sandersre szavazott a 2016-os demokrata előválasztáson és leszögezte, hogy bár nem kimondottan politizáló alkat, azért mindennél többre tartja az egyéni szabadságot.

Az elnök maga is megosztotta a rendező véleményét saját twitter oldalán. Az interjú további részében Lynch a jövőjéről beszélt. A további munkáját a televíziós médiumon képzeli el, mert ott szabadabban tud mesélni folytatásos történeteket, míg a mozivászon korlátozott kereteit erre nem tartja alkalmasnak. A mester rajongói egyéb hírnek is örülhetnek: június 19-én jelenik meg az önéletrajzi memoárja Kristine McKenna szerkesztésében.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Westworld 2. évad - kritika
Következő cikk Ne lepődj meg, ha a Tortoro macskabusza egyszer csak szembejön veled