Pierce Brosnan elárulta kit szeretne James Bond bőrében látni


borito 69

„A nevem Bond. James Bond” – hallhattuk a mára már közismertté vált mondatot legelőször Sean Connerytől, aki 1962-ben formálta meg az első James Bond karaktert a Dr. No című filmben. 56 év telt el azóta, és Connery után olyan neves színészek bújtak a titkos-ügynök bőrébe, mint Geroge Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, napjainkban pedig Daniel Craig.

Craiget jövőre láthatjuk utoljára James Bondként, a napokban azonban a 007-es ügynök egyik korábbi megtestesítője, Pierce Brosnan, a Sunday’s Event magazinnak tett nyilatkozata szerint Tom Hardy lehet, illetve lenne a következő ideális titkos-ügynök.

bonds
A Bondok, a teljesség igénye nélkül

A színész neve egyébként olyan jelöltek mellett bukkant fel, mint Tom Hiddleston, Idris Elba, valamint Damian Lewis.

„Szerintem Hardy lehetne az ideális Bond”

– mondta Brosnan.

„Olyan színészre van szükség, aki képes megújítani, valamint színesebbé tenni a karaktert.”

Hogy pontosan mire is gondolt Brosnan, azt nem tudjuk, részletekbe ugyanis nem bocsátkozott, azt viszont hozzátette, hogy Bond jelenlegi megformálójára, Craigre, nincs panasza:

„Daniel Craig egy lenyűgöző Bond. Erős fizikumú,  illetve megjelenése is igencsak halálosnak tűnik. Olyasfajta színész, akiről elhiszed, hogy valóban képes embert ölni.”

bond

Ismét egy újabb név került tehát Craig lehetséges utódai mellé. Hogy mit hoz a jövő, az még természetesen kérdéses, az viszont biztos, hogy jövőre, a 25. Bond-filmben még egyszer és utoljára Daniel Craig alakítja majd a 007-est.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 20 meglepő filmes tény, amit valószínűleg nem ismersz
Következő cikk Jeremy Irons a Watchmen sorozat élén