A Marvel hősnői focijátokosként még a magyar válogatottat is megmenthetnék


borito 29

A tegnap lezárult 21. labdarúgó-világbajnokság döntőjében sajnos a “mi kutyánk kölykét”, ismertebb nevén Horvátországot is utolérte a magyar focit már évtizedek óta sújtó átok, így 4-2-re vereséget szenvedtek. Bizony hősi feladattal érne fel, ha valahogy ezt a sikertelen időszakot, ami szomszédainkra is kihat, végre sikerülne megtörni. Nos, a helyzet nem reménytelen!

A rontást, amit Dzsudzsákék lába meccsről meccsre hordoz, és amit barátainkra is átragasztunk, valóban csakis hősök törhetnék meg. De mi lehet a szerencsétlenség oka? Az első szembeötlő dolog, hogy csakis férfiakból áll a csapat, így érdemes lenne a nemcserét is számításba venni és különleges képességű nőkkel bővíteni a keretet. Vagy talán a modern focilabda nem esik lábra a játékosainknak? Semmi gond, vezessük be a Végtelen Labdát, ami a különböző köveknek hála elképesztő erővel ruházza fel a rugóját. Már csak a Jolly Joker maradt, a gonosz spori, aki mindig ellenünk fúj, aki csakis azért lett bíró, hogy megkeserítse a válogatottunk életét, így a FIFA vezetőségénél felterjesztenénk a tökéletes játékvezetőt, a fa érzelmeivel és tárgyilagosságával munkálkodó Grootot, aki a pályán lévő társai, a fűszálak segítségével egyetlen apró mozzanatról sem maradna le.

Kétségkívül a világ legjobbjaira van szükségünk, akik a Marvel égisze alatt már bizonyították rátermettségüket. Így Fekete Özvegy és Suri remek technikával megáldott csatárként, Gamora rettenthetetlen középpályásként, míg a Darázs a Végtelen Labda után szálló kapusként segíthetne Dzsudzsákéknak visszaállítani a magyar válogatott dicső hírnevét. Íme a szerintünk kilenc legjobb jelölt a csapatba:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

képek forrása: arkenstellar

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megérkezett A Grincs legújabb előzetese
Következő cikk Befutott a Stranger Things 3. évadának első kedvcsinálója!