Megérkezett A Grincs legújabb előzetese


grincs

A Grincs története 1966-ban kezdődött, amikor a zöld szörnyecske egy 26 perces, kizárólag televízióban forgalomba kerülő kisfilmmel mutatkozott be. Ám a karakter csak 2000-ben vált világszerte ismertté, amikor is Jim Carrey főszereplésével készült egy máig is vitatott megítélésű feldolgozás. 2018-ban a világ pedig újra megérett egy kiadós karácsonyi kalamajkára, így Grincs visszatér a mozivászonra.

Az már régóta ismert hogy a filmet a  korábban számos animációs sikerdarab készítésében közreműködő Yarrow Cheney (A kis kedvencek titkos élete) rendezi. Az ő Grincse visszatér a 66-os alapokhoz és újra animáció segítségével kelti életre a bosszúszomjas rémecskét. A karakter pedig Benedict Cumberbatch hangján fog megszólalni, ami mindenképp éles váltás lesz Jim Carrey magasabb tónusú beszédstílusához képest.

A napokban pedig befutott egy újabb előzetes, ami kiváló betekintést ad a film atmoszférájába. Grincs újfent háborút indít a karácsony ellen, ami persze sok esés-kelésre ad okot. Arra azonban még nem kaptunk választ, hogy Grincs 2018-as visszatérése élvezhető az idősebb korosztályok számára is, vagy csak a kisgyerekek egy-két órára való lekötésére lesz elegendő.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Doctor Who 11. évad előzetes - Akció közben láthatjuk az első női Doktort
Következő cikk A Marvel hősnői focijátokosként még a magyar válogatottat is megmenthetnék