Várjuk a Stan és Pan filmet!


A 62. londoni filmfesztiválon lesz a premierje a  Stan&Ollie-nak. Az amerikai burleszkfilm hőskorának klasszikus párosát,  Steve Coogan (Stan Laurel) és John C. Reilly (Pan – Oliver Hardy) keltette életre, és a fotók alapján mindkettő remek választásnak tűnik.
A forgatókönyvet a Philomenáért Oscar-díjra jelölt Jeff Pope írta, a rendezői székben az a Jon S. Baird  csücsült, akinek anno a Mocsok című remeket köszönhettük.

Mint oly sokan, én is a Stan és Pant nézve nőttem fel, megtiszteltetés, hogy segíthetem ennek a szeretettel, nevetéssel és barátsággal teli igaz történetnek a filmre vitelét.

A sztori egyébként a komikusduó utolsó, 1953-as turnéjáról szól, karrierjük végén járnak, és még nekiveselkednek egy utolsó közös kalandnak a sikert hajszolva, az emberek szeretetéért.
2018. október 21-én lesz az első nyilvános vetítése, majd 2019. január 11-én a szélesebb bemutatója Angliában. Ha sikerült a make up mellett tartalmi mélységet is adni a mozinak, akkor tuti az Oscaron is találkozhatunk, majd vele hiszen díj-kompatibilis alapanyag.

Még a forgatáson készült fotók:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Samuel L. Jackson pólói
Következő cikk Köszönjük lányok, de Tom Hiddlestoné a szerep!