Szigetpótló filmjelenetek (Számkivetett, Euro túra, Apocalypto, Tótumfaktum…)


keningrad cowboysAz év végi bizit látva nem nyílt Vörös-tengerként ketté apu pénztárcája? Ha szorgos vagy, szeptemberben főfőnök lehetsz a Mekiben? Egy last minute horvátországi út kivéreztette a malacperselyt? A reálhozamodért Te fizettél a postásnak? És még a közelben sem laksz, hogy legalább a generált zaj, a falról lehulló képek éreztessék veled, részese vagy a történéseknek. Bármi legyen is a drámai ok, ami miatt ki kell hagynod a Szigetet,  mivel A hetedik sor nem bírja nézni a csalódott arcokat, ezért összeállítottunk egy egészségügyi filmes csomagot. A részletek megtekintése nagyban pótolják az elvonási tüneteket!

Számkivetettként – Számkivetett (Cast Away 2000)

15 fős vidám társasággal érkeztél, ám az általad fizetett két ingyen sör után kámforrá válnak. Szűk egy óra elteltével már végtelenül magányosnak érzed magad, hiába vesz körül a Gandhi statisztériája, és pechedre még egy röplabdát sem hoztál.

 

Halló, halló, hallóóó – No Signal (számtalan problémát érintő film a videóban)

A telefontársaságok örömére folytatott kártyazabáló, ámde teljességgel értelmetlen (“Te hol? Én itt. Nem hallak. Találkozzunk a Nagyszínpadnál!”) mobilozás, a kommunikációs érintkezésnek waterlooja.

Euró kemping – Euro túra (EuroTrip 2004)

A kibélelt zsebbel idelátogató ifjak, Sziget nyitás előtt érkeznek egy héttel, csakhogy konstatálják, nálunk még mind a tíz kilométerenként járdára festett bicikli a kerékpárút. Az ellenőr a mindenható, a rom a műemlék, a szemetelés az újrahasznosítás, azonban a Burger King itt is világszínvonalú. Mosolyognak ránk bőszen, azt viszont nem értik, miért nincsen ecetes uborka a nemzeti címerünkben.

Divatterminátorok – Idétlen időkig (Groundhog Day 1993)

A megjelenés fél siker, a feltűnő pedig teljes! Lámpaernyőből is lehet szoknya, elengedhetetlen, hogy eredetibb legyél a szögesdrótot magára hajlító csajnál. A 10. Szigetét ugyanabban a Megadeth pólóban lehozó szakállas fickó azonban verhetetlen.

Felebaráti vacsora – Fényes nyergek (Blazing Saddles 1974)

Nem Anyu csomagolta a szendvicseket, a sátrakban sem parizeres szendvicsek zöldülnek. A füst a felduzzadó társaság patkómágnese, morcos szomszédból barátot csinál, ám ettől függetlenül reggel lepisili a sátradat.

Sziget, I love you – Tótumfaktum (Factotum 2005)

A szerelem véráramba kerül, huncutan hullámzik a tömeg a színpad előtt. Libidókázik a nép, a boldog boldogabb, a boldogtalan beéri a csúnyával. Sátortól sátorig tart az orgazmus. Öklend, s ölelkezés, páratlan zokniban fut a nemi betegség.

Találkozás az idollal – Gettómilliomos (Slumdog Millionaire 2008)

A színpadikus hercegek, rockandtrollok, s a zene örömlányai, alacsony növésű istenek, gazdaságos sztárok egyaránt parádéznak, és mindegyikük rendelkezik néhány elvakult rajongóval.

Vissza a múltba – Leningrad cowboys menni Amerika (1989)

A konzervált idő sátrában, hol az előadók helyett táncolnak a dalok, figura a csípőficam, indokolt a hajfestés, és mikrofonra ugrik a fogsor.

Éhség – Apocalypto

A napok múlásával hamar megbillen az otthon precízen kiszámolt tervgazdálkodás. A félretett forintok cseppfolyóssá válnak, és a Zuckerberg arcképes trikó most már korántsem tűnik logikus befektetésnek. Az élelem beszerzése egyre komolyabb feladattá növi ki magát, és a krisnások hiába tálalnak mosolyogva, az attól még nem finom. A sor dagad, a harc egyre elkeseredettebb.

Kifulladásig – Erik, a viking

A buli addig tart, amíg…

Szigetre indultak ők is:

Amikor a filmvilág elindult és kikötött egy szigeten

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az animált Gal Gadot is csatlakozik Rontó Ralph csapatához
Következő cikk Keanu Reeves első komoly alakítása

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .