Az animált Gal Gadot is csatlakozik Rontó Ralph csapatához


gal gadotPénteken Gal Gadot bejelentette a közösségi média felületein, hogy csatlakozik Rontó Ralph csapatához, az animációs sikerfilm második részében.

Gal Gadot adja a hangját Shank karakterének, az idén hálaadáskor debütáló Rontó Ralph: Ralph lezúzza a netet című animációs filmben. Ez a második fejezete Ralph történetének, már tűkön ülve várja a nagyközönség az alkotást, hiszen az első rész is nagy népszerűségnek örvendett.

Gadot karaktere egy veszélyes és kockázatos autóversenyen résztvevő versenyző, Shank. Egy igazi kemény akcióhőshöz, méltó szinkronválasztás a Wonder Womanként ismert színésznő.

Rich Moore, a rendező, így nyilatkozott Gal Gadot karakteréről:

Shank a film egyik legmenőbb karaktere. Sok mindenen ment keresztül, sok mindent látott, mégis a szíve tele van kedvességgel- ez a kettősség a karakter alapja.

Gal Gadot is kifejezte rajongását új szerepe iránt:

Shank elképesztő autóversenyző, és van egy bizonyos rossz lány kisugárzása. De ahogy halad előre a cselekmény, rájössz, hogy milyen vicces, bölcs és melegszívű a valódi énje, és ez az, amit a legjobban szeretek benne.”Az író, Phil Johnston így nyilatkozott Gal Gadot-ról:

Annyi szín és élet van a hangjában. Ralph, bátyjaként óvja a Vanellopet, szerettünk volna egy karaktert, akire a lány nővérként tud tekinteni. Gal olyan személyiség, akire nemcsak a gyerekek, de sok felnőtt is példaképként tekint, ez az energia összpontosul Shank karakterében. Gal Gadot az egyetlen színésznő, akivel el tudtuk képzelni ezt a karaktert.

A Rontó Ralph második része, melyben Ralph lezúzza a netet, november 22-én kerül a mozikba. Mi már alig várjuk!

Hiába a hölgy népszerűsége nálunk úgyis a hazai szinkron győzedelmeskedik:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Sony Venomja csak 13-as besorolást kap egy Marvel crossover reményében
Következő cikk Szigetpótló filmjelenetek (Számkivetett, Euro túra, Apocalypto, Tótumfaktum...)