Wesley Snipes két új Penge-film kapcsán is tárgyalásokat folytat a Marvellel


borito 55

Nagyon úgy tűnik, hogy Wesley Snipes több mint 14 év után ismét Pengeként apríthatja majd a vámpírokat, ráadásul kapásból két folytatásban.

A színész az 1998-ban bemutatott Penge 20. évfordulója alkalmából beszélgetett a VICE lappal a franchise múltjáról és jövőjéről, amikor elárulta, hogy jelenleg is két film kapcsán folytat megbeszéléseket a Marvel Studios-szal. A friss infók itt még nem értek véget, ugyanis Snipes elmondta, hogy az eredeti filmek világába térnének vissza, így a 18-as besorolás a trilógiához hasonlóan megmaradna:

Rengeteg megbeszélést folytatunk, nagyon boldogak és lelkesek vagyunk, hogy újra eljuthat majd ebből a világból valami a rajongókhoz. Két olyan projektet is létrehoztunk, amik tökéletesen illeszkednek az eddig megismert világba, amiket ha a közönség láthat majd, akkor szerintem az lesz a legnagyobb gondjuk, hogy eldöntsék melyiket szeretik jobban.

Ez azt is jelenti, hogy a vámpírvadász csatlakozna a Marvel-moziuniverzumához, amit bár elsőre nehéz elképzelni, a színész mindenkit megnyugtatott, hogy csapatával és a stúdió vezetőivel már két éve dolgoznak az ötleteken, amikkel ígérete szerint mindenki elégedett lesz.

Snipes nagyon lelkes a projektet illetően, és ha hihetünk neki, akkor a két folytatás epikusabb lesz mint valaha:

A következő alkalommal, amikor látsz valamit a Penge világából majd jussanak eszedbe a szavaim: amit korábban megvalósítottunk, az gyerekjáték volt ehhez képest.

A Penge filmek még csak a tárgyalások kellős közepén járnak, így hivatalosan egyik film sem lett megerősítve, premierdátumról pedig még pletyka szintjén sem merült fel időpont. Ti örülnétek két újabb vámpírvadász kalandnak?

(VICE)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Lenyűgözőnek ígérkezik Ryan Gosling űrdrámája, íme Az első ember új előzetese
Következő cikk Alec Baldwin máris kilépett a Joker-filmből