20 Insta-bizonyíték, hogy Jason Momoa szuperlaza


Tegyük félre a tényt, hogy Jason Momoa egy lélegző, hús-vér félisten. Fontos dolog ez; tegyük most félre mégis. Mert az Instagramját végigpörgetve – amit 6,4 millióan követnek, és nem, nem kizárólag csajok – nemcsak az derül ki, hogy nincs az a szél, eső vagy napsütés, amiben ne lenne dögös, hanem az is, hogy Momoa szuperlaza, van humora, és imádja, sőt tudja is élni az életet.

Ronon Dex, Conan, Khal Drogo. Aquaman. Jason Momoa nevével összeforrtak a badass szerepek. (Az ezredfordulós Baywatch-os szereplését fedje most jótékony homály, fiatal volt még nagyon.) A 39 éves színész Hawaii fővárosában, Honoluluban született, fotós anyától, festő apától. A filmiparba vezető út tinédzser modellversenyekkel volt kikövezve. Húszévesen néhány évig a Baywatch Hawaii csapatát erősítette – de rövid vargabetű volt ez szerencsére a személyiségformálás rögös útján.

2001-ben költözött Los Angelesbe, hogy lepacsizzon a filmiparral. 2004-ben megkapta Ronon Dex szerepét a Csillagkapu – Atlantiszban, öt évadon keresztül szögezte nők százezreit hétről hétre a képernyő elé. A science fiction után a fantasy következett: Khal Drogo szerepéért egy tradicionális maori harci tánccal indult harcba a meghallgatáson. 2011 a barbárkodás éve volt: nem csak a dothraki vezér bőrébe bújt a Trónok harcában, de az újraforgatott Conan főszerepe is akkoriban találta meg. 2016 óta a DC-univerzumot is erősíti: a Batman Superman ellen és az Igazság ligája után idén decemberben önálló Aquaman filmjét is bemutatják a mozik. A színészkedés mellett saját produkciós cége is van, a Pride of Gypsies: rövidfilmekben rendezőként is kipróbálta már magát.

Egy fiú és egy lány büszke-badass apukája.

“Az oroszlán szereti a farkasokat…”

“Végre játszhatok magammal nyilvánosan, és le sem tartóztatnak érte.”

Sziklák közé ragadva…

“Készen állok, hogy elvérezzek a hidegben a hivatásomért – a barátaimmal.” 

Aquaman – limitált kiadás

Életem Holdja, Napom és Csillagom

Aquaman in Canada

Beer and dudes

#photobomb #henrycavill

A rajongó – és a férje…

Ohana. Azt jelenti, család. 

Sziklamászós körút a kölykökkel

Kaland az élet

Nem veszi magát túl komolyan

Tényleg nem…

“Mennyország. Nagy, buta állat egy cukorka boltban.”

Da Momoaz

Variációk khalra és khaleesire

Aloha

(Forrás: boredpanda.com)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Végállomás: esküvő - kritika
Következő cikk A hét röhögései (258.)