20 Insta-bizonyíték, hogy Jason Momoa szuperlaza


momoa jason aquaman instagram 1

Tegyük félre a tényt, hogy Jason Momoa egy lélegző, hús-vér félisten. Fontos dolog ez; tegyük most félre mégis. Mert az Instagramját végigpörgetve – amit 6,4 millióan követnek, és nem, nem kizárólag csajok – nemcsak az derül ki, hogy nincs az a szél, eső vagy napsütés, amiben ne lenne dögös, hanem az is, hogy Momoa szuperlaza, van humora, és imádja, sőt tudja is élni az életet.

Ronon Dex, Conan, Khal Drogo. Aquaman. Jason Momoa nevével összeforrtak a badass szerepek. (Az ezredfordulós Baywatch-os szereplését fedje most jótékony homály, fiatal volt még nagyon.) A 39 éves színész Hawaii fővárosában, Honoluluban született, fotós anyától, festő apától. A filmiparba vezető út tinédzser modellversenyekkel volt kikövezve. Húszévesen néhány évig a Baywatch Hawaii csapatát erősítette – de rövid vargabetű volt ez szerencsére a személyiségformálás rögös útján.

2001-ben költözött Los Angelesbe, hogy lepacsizzon a filmiparral. 2004-ben megkapta Ronon Dex szerepét a Csillagkapu – Atlantiszban, öt évadon keresztül szögezte nők százezreit hétről hétre a képernyő elé. A science fiction után a fantasy következett: Khal Drogo szerepéért egy tradicionális maori harci tánccal indult harcba a meghallgatáson. 2011 a barbárkodás éve volt: nem csak a dothraki vezér bőrébe bújt a Trónok harcában, de az újraforgatott Conan főszerepe is akkoriban találta meg. 2016 óta a DC-univerzumot is erősíti: a Batman Superman ellen és az Igazság ligája után idén decemberben önálló Aquaman filmjét is bemutatják a mozik. A színészkedés mellett saját produkciós cége is van, a Pride of Gypsies: rövidfilmekben rendezőként is kipróbálta már magát.

Egy fiú és egy lány büszke-badass apukája.

“Az oroszlán szereti a farkasokat…”

momoa 02

“Végre játszhatok magammal nyilvánosan, és le sem tartóztatnak érte.”

momoa 03

Sziklák közé ragadva…

momoa 05

“Készen állok, hogy elvérezzek a hidegben a hivatásomért – a barátaimmal.” 

momoa 06

Aquaman – limitált kiadás

momoa 07

Életem Holdja, Napom és Csillagom

momoa 08

Aquaman in Canada

momoa 09

Beer and dudes

momoa 10

#photobomb #henrycavill

momoa 11

A rajongó – és a férje…

momoa 12

Ohana. Azt jelenti, család. 

momoa 13

Sziklamászós körút a kölykökkel

momoa 14

Kaland az élet

momoa 15

Nem veszi magát túl komolyan

momoa 16

Tényleg nem…

momoa 18

“Mennyország. Nagy, buta állat egy cukorka boltban.”

momoa 20

Da Momoaz

momoa 21

Variációk khalra és khaleesire

jason momoa instagram goals 5b8f7524d87d6 700

Aloha

momoa 22

(Forrás: boredpanda.com)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Végállomás: esküvő - kritika
Következő cikk A hét röhögései (258.)