Emma Stone-tól az utca emberének Harry Potter a kedvenc filmje


borito 17Billy Eichner a múlt héten felélesztette a “Billy on the Street” című népszerű YouTube műsorát, melyben a járókelőket faggatja mindenféle random témáról. Ezúttal Emma Stone-al az oldalán indult neki a járdák koptatásának és arról az égetően fontos tényről kérte ki az utca embereinek a véleményét, miszerint a Kaliforniai álom sztárja a XXI. században nem rendelkezik Instagram-fiókkal.

Nem rendelkezel Instagrammal? Hogyan szerzel tudomást a legfrissebb dolgokról? Mindenki és minden ott van, még Will Smith is készített egy fiókot.

– válaszolt meglepődötten egy New York-i lakos a sokkoló infó hallatán. Az okfejtésünk alapján viszont az Oscar-díjas színésznő talán azért nem regisztrált még a közösségi felületen, mivel fél, hogy összekeverik Emma Watsonnal, ahogy az meg is történik a műsor során:

“Mi a kedvenc Emma Stone filmed? – teszi fel az ártatlan kérdést Eichner egy gyalogosnak, aki a Harry Pottert mondja. Stone reakciója miatt, már érdemes megnézni, az amúgy is szórakoztató kérdezősködést:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Patrick Stewart is csatlakozott a Charlie angyalai reboothoz
Következő cikk Abbey, a Legenda vagyok főszereplő kutyája már 13 éves