Megérkezett az utolsó előzetes a Legendás állatok folytatásához


borito 28

A Legendás állatok – Grindelwald bűntettei új trailere alapján Johnny Depp Grindelwaldként olyan gyűlölettel az arcán gonoszkodik, mintha csak a személye miatt fanyalgók ellen szervezne visszavágást.

Az idehaza november 15-én debütáló Legendás állatok és megfigyelésük második része, ahogy az a címéből is sejthető  a varázsvilág Voldemortos korszaka előtti legfenyegetőbb gonosztevő, Grindelwald bűntetteire fókuszál majd, amikkel magára haragította a varázsvilág nagyját.

Az összesen 5 részesre tervezett Harry Potter-franchise új előzmény/spin-off történetének folytatását ezúttal is a varázsvilág mindenhatója, J. K. Rowling jegyzi, míg a rendezői székbe az első részt is levezénylő David Yates tért vissza. Az Oscar-díjas Eddie Redmayne (Göthe Salmander) mellett újra találkozhatunk majd Katherine Waterston (Tina Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Ezra Miller és Zoe Kravitz karaktereivel is. Itt pedig a mágikus tempót diktáló friss előzetest láthatjátok:

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Magyar népmesék ott van a Rambóban, Titanicban, Szabó Gyula csodálatos hangjával
Következő cikk Joaquin Phoenix-en úrrá lesz az őrület a Joker újabb hivatalos képén