Joaquin Phoenix-en úrrá lesz az őrület a Joker újabb hivatalos képén


borito2 3

Úgy tűnik most már heti rendszerességgel hallhatunk majd a Joaquin Phoenix-féle szimplán Joker címen futó filmről, ami még csak a forgatási fázisban tart, de már megmutatták milyen is lesz az alvilági bohóc újragondolt sminkje, majd kiszivárgott egy forgatási videó is, amin akció közben láthattuk őt, most pedig maga a film rendezője, Todd Phillips osztott meg egy egész alakos fotót róla.

Kezdjük úgy érezni, hogy a Warner kicsit túltolja a DC-moziuniverzumától elkülönülő filmjük hype-ját  a közzétett anyagok gyakoriságával, mindenesetre Phillips biztosan nem osztja a véleményünket és az Instagrammon az alábbi képet osztotta meg a címszereplőről:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Work.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

Ami miatt különösen érdekes az új kép, hogy Joaquin Phoenix ruházata teljesen más, mint amit a korábbi lesifotókon láthattunk. Erre a legjobb magyarázat az lehet, hogy Joker karaktere egy igen bonyolult figura, és ha hihetünk az előzetes infóknak, akkor Phillipsék a Taxisofőr című filmhez hasonlóan sokkalta inkább a főszereplő lelki változásaira helyezik majd a hangsúlyt. Vagyis, ahogy Marthin Arthur Flecken egyre jobban úrrá lesz az őrület, úgy idomul hozzá a külseje is. Mindenesetre Phoenix tekintetében a bohóc őrülete már most ott csillog, így alig várjuk a 2019. október 4-re időzített végeredményt.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megérkezett az utolsó előzetes a Legendás állatok folytatásához
Következő cikk 9 kedvenc Steven Spielberg jelenetünk