Befutott az X-Men: Sötét Főnix első teljes előzetese


borito 30

A 20th Century Fox a 2006-os nem túl acélos mutánssztori, Az ellenállás vége után másodszorra is szerencsét próbál Jean Grey sötét történetével.

Az okosan újraindított X-Men-franchise legutóbbi darabja, az Apokalipszis nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a rajongók lelkét a folytatás, a Dark Phoenix körüli hírek sem nyugtatták meg: szó volt a premier dátum eltolásáról, pótforgatásokról, a tesztvetítéseken elégedetlenkedő nézőkről, amit a film eddig teljesen szótlan marketingje csak fokozott.

Sophie Turner a minap James Cordennél vendégeskedett és a projekt első előzetesének bemutatásával megtörte a nagy csendet. Ahogy az az X-men előtagot mellőző címből is kiderül, a mutánsok újabb története ezúttal egy karakterdrámát takar majd, melyből megismerhetjük Grey gyerekkorát, első találkozását Charles Xavier-el, és a lelkében lakozó sötét erőt, aminek hála hamar belső ellenséggé válik.

Nagy valószínűséggel, a kedvcsinálóban látható jelenetek mind a Sötét Főnix első kétharmadából való, ugyanis a végét jelenleg is újraforgatják, ezért sem láthatjuk vakító pompájában Grey teljes Főnix-erejét.

A 2019. február 14-én érkező mutánsmoziban Turner mellett természetesen Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy is visszatérnek az újonnan csatlakozó Jessica Chastainnel. Addig is nézzétek meg az ígéretesnek tűnő trailert:

Az első posztere is befutott a Dark Phoenix-nek:

poszter 1

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Creed 2. új előzetesében ringbe lép a Drago-család
Következő cikk Schwarzenegger és Hamilton újra együtt a Terminátor 6 forgatásán