Premierdátumot kapott Clint Eastwood kábítószer-csempészetről szóló filmje


borito 34

A 88 éves hollywoodi ikon nem hagyja, hogy a kora lelassítsa, így többet dolgozik, mint valaha. Idén februárban már láthattunk tőle egy filmet  A párizsi vonat címmel, de még az év vége előtt újra jegyet válthatunk egy produkciójára.

Ahogy arról már mi is cikkeztünk, a The Mule nem csak azért tűnik érdekesnek, mert a rendezés mellett 10 év után színészként is visszatér Eastwood, hanem mert az Amerikai mesterlövészt követően újból összeállt Bradley Cooperrel. Ahogy azt már megszokhattuk tőle ismét igaz történetről van szó, ami Sam Dolnick 2014-ben a New York Times hasábjain megjelent cikkét veszi alapul.

A hihetetlen történet szerint a második világháborús veterán Earl Stone (akit maga Eastwood formál meg), miután tönkremegy az üzlete beáll fuvarosnak, csak hogy arról fogalma sincs a megnyugvást kereső idős férfinak, hogy ezzel a tudta nélkül vált a mexikói drogkartell kábítószer-csempészévé, akire hamarosan ráakaszkodik a Cooper alakította DEA-ügynök.

kep 14

A Deadline információi szerint a Warnert annyira lenyűgözte a The Mule végeredménye, hogy nem is vacakolnak tovább, és még idén december 14-én bemutatják a nagyközönség számára. A stúdió tényleg bízhat a sikerben, ugyanis olyan filmekkel kell majd megmérkőznie a kasszáknál, mint a Pókember: Irány a Pókverzum!, a Mortal Engines vagy a Dick Cheney amerikai alelnök életrajzi filmje, a Vice, melyben Christian Bale ismét elképesztő fizikai átalakuláson esett át.

Ezzel valószínűleg a stúdió a nagy Oscar-hajrában megduplázza a nyerési esélyeit, ugyanis a szintén Bradley Cooperrel készült Csillag születik újabb remeke-jét már most díjgyanúsnak titulálják, míg Eastwood nagy kedvence a bizottságnak.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megvan, ki veszi át Burt Reynolds helyét Tarantino új filmjében
Következő cikk Mosolyogni tessék! - Ha egy szuperhős nőből van, nem lehet komor?