Megvan, ki veszi át Burt Reynolds helyét Tarantino új filmjében


borito 33

A szeptember 6-án szívelégtelenségben elhunyt Burt Reynolds-al A Volt egyszer egy Hollywood elvesztette egyik húzónevét, de a film munkálatai nem állhatnak meg, így Tarantino már meg is találta a Manson-család ismerőseként leírt, George Spahn szerepére az új színészt.

A Deadline értesülései szerint a Sharon Tate meggyilkolását is magába foglaló, sztárparádét felvonultató történetben az Oscar-jelölt Bruce Dernre esett a direktor választása. Dern már korábban is dolgozott együtt a mesterrel az Aljas nyolcasban és a Django elszabadulban, így Tarantino tulajdonképpen biztosra ment a helyettesítést illetően.

kep1 4

Reynolds a halála előtt egyetlen jelenetet sem rögzített a tengerentúlon 2019 július 26-án debütáló Volt egyszer egy Hollywoodhoz, így Dern számára minden adott ahhoz, hogy magára igazítsa a farmer karakterét.

Ahogy az már korábban kiderült a filmnek csak a hátterét képezi majd a Manson és követői által elkövetett gyilkosságok, a fő csapásvonala két fiktív karakter, a levitézlett tv-szár Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) és kaszkadőre, Cliff Booth (Brad Pitt) történetére koncentrál, akik szeretnének az álomgyár vérkeringésébe újra bekerülni.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Kártyavár 6. évadának friss előzetesében Claire Underwood siratja férjét
Következő cikk Premierdátumot kapott Clint Eastwood kábítószer-csempészetről szóló filmje