Mark Ruffalo lehet elárulta a Bosszúállók 4 címét, majd beszivárgott a DC-hez


borito 13

Történt ugyanis, hogy a múlt hétvégén tartott New York-i Comic-Con találkozón részt vett színész megelégelte, hogy a Marvel-moziverzumbéli ismertsége miatt képtelen élvezni a fesztivált, ezért álruhát öltött, hogy észrevétlenül surranhasson be a DC-paneljához. És mindezt miért tette? Egy fotó kedvéért a konkurens kollégájával.

Ruffalo viszont ezúttal nem Hulkot, hanem a Rejtélyek városkája animációs sorozat Grunkle Stan karakterének álcáját használta fel ahhoz, hogy közös képet készíthessen az Aquamant éppen promótáló Jason Momával. Mint kiderült Ruffalo nagy rajongója a színésztársának, így büszkén osztotta meg Twitterén a végeredményt, amit a Marcel/DC crossoverének is felfoghatunk:

Mindezt Moma sem hagyhatta szó nélkül, így ő is közzétette a videót, majd kijelentette, hogy szereti ezt az embert:

View this post on Instagram

I love this man. Legend @markruffalo Aloha j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Bár a filmiparban versenytársaknak számítanak, mindebből látszik, hogy nagyon is tisztelik egymás munkásságát. Momát legközelebb a december 21-én debütáló Aquamanben láthatjuk, míg Ruffalót a 2019. május 3-án visszatérő Bosszúállók 4-ben, ha csak a stúdió addig ki nem vágja belőle, ugyanis a “Spoilerman”-ként is emlegetett színésznek állítólag sikerült elspoilereznie a film hivatalos címét. Nemrégiben a The Tonight Showban adott interjú során kérdezték meg tőle az alcímet, amit készséggel el is mondott, csak éppen kisípolták azt. Szerencsére egy marvel-fan egy hangprogrammal leszedte a zavaró hangsávot, így kivehető, hogy Ruffalo szerint a cím nem más, mint… Az utolsó Bosszúálló (The Last Avenger). Bár érdemes ezt fenntartásokkal kezelni, ugyanis nem lepődnénk meg, ha a stúdió hamis címet adott volna a sokat kotyogó Ruffalónak.

Íme a bizonyíték:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Így fér el Vader, Batman és Venom egy képen
Következő cikk James Gunn írja és rendezheti az Öngyilkos osztag folytatását