James Gunn írja és rendezheti az Öngyilkos osztag folytatását


borito 14

A Marvel vesztesége a DC nyeresége lett, miután hivatalosan is megerősítette a Warner Bros., hogy A galaxis őrzői rendezője, James Gunn írja és akár rendezheti is az Öngyilkos osztag folytatását.

A Disney pár hónappal ezelőtt rúgta ki A galaxis őrzői vol. 3. direktori székéből Gunnt az évekkel ezelőtt közzétett botrányos hangvételű tweetjei miatt (erről itt írtunk részletesebben). Bár sok rajongó reménykedett abban, hogy valamilyen módon visszatérhet a Marvelhez, ez most már biztos, hogy nem fog megtörténni. Ugyanis a DC Moziverzumért felelős Warnernek több se kellett, így gyorsan lecsapott a kivételes humorral megáldott rendezőre és rábízták az Öngyilkos osztag következő részének a szkriptjét, sőt a rendezését is felajánlották neki.

A THR információi szerint ráadásul nem egy közvetlen második részről van szó, hanem egy új történetről, ami egy teljesen friss csapattal állhat fel (ez talán nem is baj az első rész csúfos kritikai buktáját követően), így Gunnal az élen a DC tiszta lappal próbálhatja meg ismét lemásolni A galaxis őrzői sikerreceptjét.

Még az is előfordulhat, hogy a Draxot játszó színész, Dave Bautista is átpártol a konkurens stúdióhoz. Bautista már Gunn kirúgását követően is többször felszólalt a stábbal együtt a kollégája mellett (még a távozását is belengette), a friss hírek hallatán pedig Twitteren azonnal meg is kérdezte: “Hol lehet jelentkezni?”

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Mark Ruffalo lehet elárulta a Bosszúállók 4 címét, majd beszivárgott a DC-hez
Következő cikk Pop, foci, satöbbi – Nick Hornby munkássága