Megvan a Tökéletes katona új változatának az írója


borito 19

A VHS-korszak gyöngyszeme, a Jean-Claude Van DammeDolph Lundgren összecsapására koncentráló Tökéletes katona sem úszhatja meg a hollywoodi feltámasztást, ami már forgatókönyvírót is kapott.

Ráadásul nem is akárki, hanem A védelmezőt is jegyző Richard Wenk frissítheti az elhunyt katonákból szuperkatonákat faragó kormányprogram 1992-es változatát. Az író a Discussingfilm magazinnak árulta el, hogy egy teljesen új koncepción dolgozik:

Ez nem egy remake vagy újragondolás lesz… Nagyon hasonlít majd A védelmezőre, és inkább a címe (a Tökéletes katona – a szerk.) ihletett meg engem, nem pedig a filmek… a forgatókönyvet már befejeztem.

Mivel a Tökéletes katona még a megvalósítás korai fázisában jár, így hivatalos rendezővel nem rendelkezik, az viszont jó jel, hogy egy olyan ember jegyzi a szkriptet, aki A hét mesterlövésszel vagy a Feláldozhatókkal már többször különleges akciózást álmodott meg a lapokon.

kep 8

A Tökéletes katona-fanchise eddig három etapot élt meg, amiből az első rész szellemes forgatókönyve és látványos akciói még mentették a bugyuta filmet, A visszatérés (1999) ugyanakkor már hatalmasat hasalt a mozikasszáknál (itt már nem az eredeti készítők álltak a projekt mögött), így 10 évet kellett várni mire az Egy új kezdet alcímet viselő folytatása befutott, bár azóta se tudjuk, hogy minek.

Ti örültök a hírnek?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott az élőszereplős Aladdin előzetese
Következő cikk Húzós éjszaka az El Royale-ban - kritika