Kristen Stewart akcióba lendül a Charlie angyalai reboot első fotóin


kep 11

Az Elizabeth Banks dirigálta Charlie angyalai újabb feldolgozásának a hamburgi forgatásáról érkezett néhány lesifotó, melyen Stewart vad ruciban pisztollyal a kezében akciózik.

Amit eddig tudunk a világmegmentő női trió újraindításáról, hogy az eredeti 1976-81 között futott sorozat és a 2000-ben és 2003-ban két részt megélt mozifilmek világában játszódik majd, a hivatalos szinopszisa szerint pedig a Townsend Ügynökség immár olyan biztonsági és hírszerző ügynökség, ami szerte a világban képviselteti magát, ezért a sztori egy új csapatra és az Angyalok következő generációjára koncentrál majd.

Ez azt is jelenti, hogy a James Bond-filmekhez hasonlóan a “Bosley” már nem csak egy név, hanem titulus lesz, így kapásból három személy segíti majd az Angyalokat: ebből az egyik maga a rendezőnő lesz, míg a másik Patrick Stewart.

A 2019. szeptember 27-én bemutatkozó Charlie angyalaiban Kristen Stewartnak Naomi Scott és Ella Balinska lesznek a partnerei.

Az első fotókat látva azt már most megállapíthatjuk, hogy sokat változott a világ a sorozat és az első mozifilmek óta, ugyanis míg ezekben három dögös nővel akarták eladni a sztorit, a rebootban sokkal inkább a női erő és a bennük rejlő férfiasság dominál majd, ahogy az az utóbbi időkben nagy divat lett:

 

kep2 7

kep3 4

kep4 3

kep5 2

(képek forrása: justjared)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Lehet, kiderült ki alakítja James Bondot Daniel Craig után
Következő cikk Végre megtudhatjuk milyen szaga van a Tauntaun beleinek, hála a hivatalos Star Wars gyertyáknak