Befutott az első kép az HBO Watchmen-sorozatához


borito2 1

Az HBO gőzerővel forgatja Damon Lindelof (Lost – Eltűntek, A hátrahagyottak) vezetésével a Watchmen-sorozatot, amihez most kiadták az első hivatalos képet is, rajta egy titokzatos új karakterrel.

A jövőre érkező széria Alan Moore és Dave Gibbons 1980-as években játszódó úttörő képregényét adaptálja, ami az eredeti füzetek folytatása lesz. Ez azt jelenti, hogy a Watchmen csapata átnyargal a jelenünkbe. Ahogy azt már a rendező elárulta korábban, emiatt “több karakter is ismeretlen lesz, akiket új maszkok takarnak”. A sorozat első hivatalos fotóján is valószínűleg az egyik friss szereplőt láthatjuk rendőröltözékben és egy sárga kendővel az arcán, amit a történet elhíresült mondatával, a “Ki őrzi az őrzőket?” szöveggel osztottak meg a készítők:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Who Watches The Watchmen? #WatchmenHBO

Watchmen (@watchmen) által megosztott bejegyzés,

A Watchmenben olyan színészek bukkannak majd fel, mint Regina King, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Don Johnson, vagy Jeremy Irons, aki állítólag Adrian Veidt-et, vagyis Ozymandiast kelti életre. Az első kép amellett, hogy tiszteleg a sárga szín kiemelésével a szimbólummá vált kitűző előtt, a rajongókat egyben meg is nyugtatja, hiszen a Watchmen-sorozat munkálatai körül ezek szerint minden rendben van.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Jöhet az élőszereplős Tom és Jerry film
Következő cikk Így vált az Amerikai pite a popkultúra részévé