23 easter egg a filmekből, amiket biztosan nem vettél észre


Összeszedtünk nektek 23 filmet, melyben olyan rejtett utalást bujtattak meg a készítők, amiket még évtizedek múltán sem biztos, hogy észrevennétek. Pókember, Rampage, Hanta boy, A galaxis őrzői de még a Harry Potter-filmek Warner Bros. logója is tartogat meglepetéseket.

1. A Hang nélkül című filmben a boltos jelenetben minden polc üres, kivéve a csipszes polcokat, mivel azok túl hangosak.

1 2

2. A Csillagok közöttben, amikor hatalmas tengerrel borított bolygóra érkeznek, a filmzenében észlelhetjük egy óra ketyegő hangját. Minden egyes ketyegés egy a Földtől távol töltött évet jelent.

2 2

3. A Pókember 2-ben Peter azt motyogja magában: “Erősen kell koncentrálnom (fókuszálnom) arra, amit akarok”. (“Strong focus on what I want”). Ezután nekivágódik egy falnak, és egy Ford Focus-ra esik.

3 2

4. A Junóban egy újságot ábrázoló képkivágáson láthatunk két hirdetést azonos telefonszámmal: az egyik egy kutya és kisállatmegőrző menhelyet reklámoz, a másik pedig egy eltűnt kutyát keres: tehát a megőrző elvesztett egy állatot.

4 2

5. A Rampage – Tombolásban, amikor Dwayne Johnson karaktere, David, jelnyelven bemutatkozik, igazából a saját nevét jeleli, vagyis hogy: A Szikla/ The Rock.

5 2

6. A Hanta boyban a főszereplő, Jim Carrey teleírja az arcát a “Blue” szóval. Igazából egy blues legenda nevét is ráírja: B.B. King.

6 2

7. Amikor a Vaianában Maui egy sólyommá változik, a jobb szárnyán látható még a kampója.

7 2

8. Amikor az Amerika Kapitány: Polgárháborúban Fekete Párduc megkarmolja Steve Rogers pajzsát, akkor valóban megsérti azt, ez pedig csak úgy lehetséges, ha a karmok is vibrániumból vannak, mint a pajzs.

8 2

9. A Harcosok klubjában Tyler a Paper Streeten lakik, ami egy brit jelölés az olyan utcákra, amik a térképen rajta vannak, de a valóságban nem léteznek.

9 2

10. A galaxis őrzőiben, amikor Űrlordot letartóztatják látható az aktájában, hogy a nyakába van ültetve egy fordítóchip, így lehetséges, hogy földiként érti az űrlényeket.

10 2

11. A 40 éves szűzben David, akit Paul Rudd játszik, az egyik jelenetben egy pólót visel, a saját arcával.

11 2

12. A Kill Bill első részében Uma Thurman egy olyan cipőt visel, aminek a talpára rá van írva, hogy “Fuck U”.

12 1

13. A bátor kis kenyérpirítóban azért félig tiszták csak a falak, mert Blanky nem éri fel őket rendesen.

13 1

14. A Pókember: Hazatérésben MJ a Human Bondage könyvet olvassa, ami egy árva fiúról szól, akit a nagynénjéhez küldenek lakni.

14 1

15. A Férj és férj filmben a két főszereplő végig Nike és Adidas melegítőt hord, a házasság után azonban mindketten Pumára váltanak.

15

16. A Vaskabátokban van egy tábla ami azt mondja, hogy két feles egy áráért, és a tábla mellett látható, ahogy két ember lövöldözik.

16

17. A boldogság nyomában című filmben Chris Gardnert játssza Will Smith, és a film végén el is sétál az igazi Chris Gardner mellett.

17

18. A Családi üzelmekben Jennifer Aniston abban a szettben játssza az anyukát, amit egy korábbi jelenetben egy modell viselt egy porszívóreklámban.

18

19. A Nyomd Bébi, nyomd!-ban, amikor Deborah-t megismeri Baby, a falfestményen a fekete szív pirosra vált.

19

20. A rekesz, amibe Woody beszorul a Toy Storyban, azon van egy szerszámosláda, ami azt írja: Binford. Binford egy szerszámos cég, a Házi barkács című filmből, melynek főszereplője Tim Allen, aki Buzz hangját adja a Toy Storyban.

woody

 

21. A Legenda vagyok-ban Fred, a próbababa feje lassan belenéz a kamerába.

21

22. Az Evan, a minden6óban, amikor Isten pincérként jelenik meg, a névtábláján “Al Mighty” áll (“Mindenható”).

22

23. Végezetül a Harry Potter filmekben, a Warner Bros logó egyre sötétebb lesz, ahogy a sztori is sötétedik.

23

(via: buzzfeed)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Mindenki szexelni akar a BUÉK első teljes előzetesében
Következő cikk Egy anyuka, aki bárkit meghorgol Harry Pottertől a Ragadozóig