Brad Pitt és Rachel Weisz is csatlakozhat a Kingsman előzményfilmjéhez


borito 41

Matthew Vaughn és csapata még augusztusban jelentették be annak dacára, hogy a Kingsman: A titkos szolgálat folytatása, Az aranykör mérsékelt fogadtatásban részesült, hogy egy egész unvierzumot húznak fel a franchise-ra.

Így jelenleg párhuzamosan a széria harmadik részén, egy tv-sorozaton és egy előzményfilmen is ügyködnek, utóbbihoz a ThatHashtagShow értesülései szerint  Ralph Fiennes és Harris Dickinson után Vaughn már ki is szemelt két újabb nagy nevet Brad Pitt és Rachel Weisz személyében.

A Kingsman: The Great Game címre keresztelt projektről eddig annyit tudni, hogy az első világháború idején játszódik majd, amiben több valós, a történelemre nagy hatással bíró személy bukkan fel, mint Grigorij Jefimovics Raszputyin és II. Miklós orosz cár.

A lap értesülései szerint a stúdió Pittet favorizálja a telhetetlen szexuális étvágyáról és hipnotikus személyiségéről ismert Raszputyin szerepére, míg Weiszt a Harris Dickinson alakította főszereplő, Conrad édesanyjának, Polly-nak a megformálására nézték ki. A The Great Game-be ezen felül Habsburg–Lotaringiai Ferenc Ferdinánd főherceg illetve Mata Hari megszemélyesítőit is keresik.

A friss infókból remekül kirajzolódik, hogy Vaughn egy izgalmas történelmi revizionizmusra készül, melyben a jól ismert személyek adják majd a Kingsman-ügynökség eredettörténetét. Persze érdemes mindezt még pletykaként kezelni, ugyanis a híresztelések arról is említést tesznek, hogy az előzményfilm dirigálását is Vaughn látná el, ami kétségbe vonható, mivel januárban kezdi meg a Kingsman harmadik, eddig még cím nélküli részének munkálatait.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Natalie Portman valódi popsztárrá válik a Vox Lux első teljes előzetesében
Következő cikk Remake-et kap a 90-es évek klasszikus tinifilmje is, a Spinédzserek