Remake-et kap a 90-es évek klasszikus tinifilmje is, a Spinédzserek


bor 1

Nem csillapodik Hollywood remake őrülete, így már minden mozgóképes alkotás feldolgozást kap, ami egy picit is jól teljesített a múlt században. A Deadline értesülései szerint a következő versenyző a Paramount égisze alatt 1996-ban bemutatott, Amy Heckerling rendezte klasszikus tinifilmje, a Spinédzserek lesz.

A 90-es évek derekán sok olyan film született, amik idővel kultikus státuszt szereztek maguknak, ezek közül az egyik a Spinédzserek, amely Jane Austen Emma című regényét adaptálta laza felfogásban, idézhető dumákkal és kötelező szerelmi háromszöggel. A stúdió nemrégiben úgy döntött ideje Cher és haveri körének történetét a mai generációkkal is megismertetni.

A lap információi szerint már javában dolgoznak a remake-jén, aminek producere Tracy Oliver (Girls Trip), míg forgatókönyvírója Marquita Robinson (Glow) lesznek. Egyelőre más információról nem szól a fáma, így az sem világos, hogy a Spinédzserek feldolgozása teljesen új karaktereket helyezne a középpontba, vagy az Alicia Silverstone és Paul Rudd alakította figuráit emelné át.

Az mondjuk vitathatatlan, hogy a gimnáziumi légkör és az ott végbemenő problémák még 22 év elteltével is aktualizálhatóak a mai közönség igényéhez, abban viszont már csak reménykedni tudunk, hogy sikerül a készítőknek megőrizni a 96-os alkotás esszenciáját, ami miatt olyan sokan kedvelik a tinivígjátékok tengerében.

Novemberben a tengerentúlon a Spindézserek musical formájában is visszatér az Off-Broadway színpadára, melyben a nagyszájú, magabiztos Chert Dove Cameron alakítja.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Brad Pitt és Rachel Weisz is csatlakozhat a Kingsman előzményfilmjéhez
Következő cikk Yellowstone 1. évad - kritika