Natalie Portman valódi popsztárrá válik a Vox Lux első teljes előzetesében


borito 1

Natalie Portman a popsztárok őrült és vad életet éli a Vox Lux első teljes előzetesében.

A Hollywoodban még újoncnak számító Brady Corbert második rendezésével magasra tette önmaga számára a mércét, ugyanis a Vox Lux-szal nem kevesebbre vállalkozott, minthogy bemutassa a zeneipar változásait az 1999-es évektől kezdve.

A két idősíkon futó történet a 90-es évek végén veszi fel a fonalat Celeste (Raffey Cassidy) és Eleanor (Stacy Martin) történetét elmesélve, akik egy nemzeti tragédiát követően dalba öntik a tapasztalataikat, ezzel elindítva a zenei karrierjüket. Később megtalálják a tökéletes menedzsert is (Jude Law), aki a csúcsra juttatja őket. A film második fele már a jelenre, vagyis 2017-re koncentrál és a 31 éves Celeste-ére (Portman) koncentrál, aki tinédzser lányát egyedül neveli, miközben a botrányoktól megrekedt  karrierjét próbálja helyre hozni.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatott Vox Lux zenéjét Sia valamint Scott Walker szerezte, amit a tengerentúli mozikban december 7-től ad elő Portman, reményei szerint a Fekete hattyút követően ismét Oscar-esélyes kivitelezésben.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott a Félvilág rendezőjének romantikus thrilleréhez az első előzetes
Következő cikk Brad Pitt és Rachel Weisz is csatlakozhat a Kingsman előzményfilmjéhez