A Disney+ Star Wars és Loki-sorozattal indítja streaming csatornáját


disneyBob Iger, a Disney elnöke hivatalosan bejelentette, hogy 2019 vége felé indul el a Disney+ néven futó saját streaming-szolgáltatójuk, és egyből elkezdte kiteregetni aduászaikat.

Érkezik majd az élőszereplős Loki-sorozat, ráadásul a mozifilmekben már vele eggyé váló színésszel, Tom Hiddlestonnal. Az ígéret és a tervek szerint a 6-8 részre meglőtt miniszéria kiegészítése lesz, és mindenképpen kapcsolódik a Marvel eddigi filmes univerzumához. A pletykák szerint ugyanitt, a Disney+ égisze alatt folytatódhat Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen), a Tél Katonája (Sebastian Stan) és Sólyom (Anthony Mackie) története.

Miután az egércég végre a Star Wars filmekkel kicsit belassított a mozikban, addig Jon Favreau vezetésével már javában forog a The Mandalorian, ami A Jedi visszatér eseményei után 7 évvel játszódik. A friss infó pedig, hogy előkészületben a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet előtt zajló, egyelőre cím nélküli Cassian Andor-projektet. Itt a moziváltozatban jelesre vizsgázó Diego Luna szintén visszatér. Az meg szinte magától értetődik, hogy a Klónok háborúja rajzfilm is ezen a platformon folytatódik a jövőben.

Ráadásul a Susi és Tekergő és a Lilo és Stich élőszereplős verzióit is ideszánják, a Szörny Rt. karakterei is valami sorozatkivonatot kapnak, de még a High School Musical is újra támad. Természetesen önállú filmtervekkel is kecsegtetnek, ilyen lesz a Noel, amiben Anna Kendrick a Mikulás lányát fogja alakítani.

Szóval egyelőre bőven elég ennyi. Ki látja fényesen a jövőt (a Disney vezetőin) kívül?

Addig is tánc és ének!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Rossz versek előzetese után folyamatosan szerelmesek akarunk lenni
Következő cikk Ruben Brandt, a gyűjtő – kritika