Eredeti szereposztással tér vissza a Miért éppen Alaszka?


northA CBS feléleszti az 1990-95 között futott sikersorozatát, az Emmy-díjas Miért éppen Alaszkát? – írja a Deadline.

További jó hírként szolgálhat, hogy az eredeti készítők, Josh Brand és John Falsey írják az újabb történetet, melynek középpontjában ismét a Rob Morrow megformálta Dr. Joel Fleischman, a New York-i zsidó orvos áll, aki mellett John Corbett is ismét tiszteletét teszi majd, mint Chris Stevens.

Az eredeti széria története szerint Fleischman a világ végén, Alaszkában köt ki, miután hanyag módon az apró betűs rész elolvasása nélkül írja alá a munkaszerződését. A vérig sértett orvos szívét azonban hamar felolvasztja ez a különös világ és a meseszerű lakói, akik részről-részre megmosolyogtató, de mégis elgondolkodtató kalamajkákat okoznak főhősünknek.

Az új évadban Morrow karaktere visszautazik Alaszkába egy régi barátja temetésére, ahol teljesen új, de legalább annyira fura figurákkal szembesül, mint 23 évvel ezelőtt. Ennél több pedig nem is kell majd a narratívának, hogy egy időre ottragadjon Fleischman és ezzel friss kalandokba keveredjen.

Hivatalos premierdátummal még nem rendelkezik a Miért éppen Alaszka? új évada, de már az is nagy hír, hogy dolgoznak a felélesztésén. Ti örültök neki?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk DiCaprio és De Niro Scorsese-t ünnepelte a Chanel gáláján
Következő cikk Nyughatatlan özvegyek - kritika