DiCaprio és De Niro Scorsese-t ünnepelte a Chanel gáláján


3 4

Martin Scorsese kétségkívül Hollywood egyik legmeghatározóbb rendezője, akinek a filmjei között képtelenség gyenge vagy vagy rossz darabot találni. Nem csoda, hogy nemrégiben egy egész sztársereg jött össze a tiszteletére, hogy a személyisége mellett a munkássága előtt is leróják tiszteletüket a Chanel által szervezett eseményen.

Jonah Hill, Margot Robbie, Cate Blanchett, Ray Romano és Harvey Keitel mellett a két legendás színész is csatlakozott a hétfőn New Yorkban megrendezésre került The Museum Of Modern Art Film Benefit Presented By CHANEL: A Tribute To Martin Scorsese (MoMa) gálához, ahol a 76 éves rendező munkásságának múltját, jelenét és jövőjét ünnepelték.

A beszédekkel és videofelvételekkel teletűzdelt eseményen Robert De Niro szuperlatívuszokban beszélt régi barátjáról, aki szerinte még Picassón is túltesz:

Marty Scorsese nem Picasso. Picassónak csak egy képre volt szüksége az Avignoni kisasszonyokhoz, míg Martynak 2000 képre A Wall Street farkasához.

Az Oscar-díjas színész a beszéde végén Scorsese kezdeti pályaválasztási célját, a papot is felemlegette:

Az elméletem szerint ez akkor változott meg számára, amikor rájött, hogy egy pap Istent szolgálja, míg a rendező Istennek minősül.

Persze a jellegzetes szemöldökéről híres direktor napokban ünnepelt születésnapjáról sem feledkeztek meg a résztvevők, de mielőtt egy meglepetés tortával kedveskedtek volna neki, Jonah Hill elárulta, hogy míg a legtöbb gyerek falán valamelyik szuperhős posztere ékeskedett, addig nála Marty fotója köszönt vissza.

DiCaprio, aki eddig öt közös filmen dolgozott együtt Scorsesével az Instagramon is kifejezte mekkora megtiszteltetés volt számára az ünnepségen való részvétel:

Scorsese nem csak a filmesek hihetetlen tehetségei közé tartozik, de egy személyes hős és barát is. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy őt ünnepelhettem.

 

Az ünnepségen készült fotókat itt tekinthetitek meg:

1 4

2 6

4 4

5 5

6 4

7 6

8 4

9 4

10 4

11 3

12 2

(képek forrása: justjared)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Cuki újszülött szuperhősök
Következő cikk Eredeti szereposztással tér vissza a Miért éppen Alaszka?