Így fest John Malkovich és Jude Law Az ifjú pápa új évadában


bor 5

A Paolo Sorrentino rendezte Az ifjú pápa második évadának első fotóján John Malkovich-ot és a visszatérő Jude Lawt láthatjuk, ráadásul mindketten pápai ruhát viselnek.

Bár sok mindent még nem tudni az HBO-Sky szériájának visszatéréséről, az viszont már biztos, hogy a True Detective-hez és a Fargóhoz hasonlóan antológia-sorozat lesz, amiben bizonyos karakterek és elemek visszaköszönnek az előző évadból, ugyanakkor a nyolc részesre tervezett folytatás külön lábakon áll majd.

k

Így érthető az új cím is, ami Az új pápa és a fotó, amin egy friss karaktert és az előző évad főszereplőjét, Lawt láthatjuk. A visszatérők között egyébként már biztosan ott van a Vatikán marketingigazgatóját megformáló Cecile de France, Ludivine Sagnier a Svájci gárda egyik tagjának felesége, aki egyben lelkes Pápa rajongó, illetve Silvio Orlando a manipulatív Voiello bíboros. Mellettük új szereplőkként Mark Ivanir (Homeland), Ulrich Thomsen (Képmás), Henry Goodman és Massimo Ghini bukkannak fel, egy pletyka szerint pedig Sharon Stone is vendégszerepet kapott az új évadban, amit ezidáig nem erősítettek meg.

Az eddig premierdátum nélküli Az új pápa forgatási munkálatait tavaly novemberben kezdték Rómában, majd a stáb Angliába költözött, jelenleg pedig Velencében forgatnak.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A csempész – kritika
Következő cikk Az amerikai filmoperatőrök szerint a XX. század legmeghatározóbb filmjei