Befutott a John Wick 3 első teaser előzetese


john

A Lionsgate kiadta a John Wick 3: Parabellum első kedvcsinálójának kedvcsinálóját, amiben  Keanu Reeves esőben szalad, motorozik és egy hatalmas fegyverrel a kezében könyörtelenül néz.

A Chad Stahelski dirigálta Parabellumban Halle Berry Wick segítőjeként, Mark Dacascos egy bizonyos Zero nevű bérgyilkosként színesíti az amúgy is baromi szórakoztató univerzumot. Természetesen mellettük visszatér Laurence Fishburne és Ian McShane is a 2019. május 17-én debütáló trilógiazáró részben.

A hivatalos szinopszisa szerint John Wick két okból is menekül: 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, egy központi szabály megszegése miatt, a Continental Hotel falain belüli gyilkosság miatt. Johnt ki kellett volna végezni, de a Continental vezetője, Winston egy óra előnyt adott neki, mielőtt kiközösíti. John a szolgáltatók hálózatát kihasználva próbál életben maradni, és vért nem kímélve kijutni New Yorkból.

A teaser trailerből azt is tudjuk már, hogy a teljes előzetes csütörtökön várható, addig is ezzel a néhány másodperccel vagyunk kénytelenek beérni, meg a hivatalos poszterével:

 

pos

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Érkezik az eredeti Szellemirtók folytatása, nem akármilyen rendezővel!
Következő cikk Danny Glover is a Jumanji folytatásának stábját erősíti