Érkezik az eredeti Szellemirtók folytatása, nem akármilyen rendezővel!


bor 10

Miután a Sony nagyot hasalt a Szellemirtók női rebootjával úgy tűnik meghallgatták a rajongók imáit és most egy olyan filmet fejlesztenek, ami az eredeti univerzumban fog játszódni. Vagyis érkezik az 1989-es Szellemirtók 2 folytatása, ami a 2016-os próbálkozást figyelmen kívül hagyja.

A fanok most biztos azt hiszik álmodnak, de a jó hírek itt még nem értek véget, ugyanis a filmet Ivan Reitman fia, Jason Reitman (Egek ura, Juno) rendezi majd a Gil Kenannal írt közös forgatókönyvéből.

Arról még nincs információ, hogy az eredeti szereplőgárda visszatérne-e a Szellemirtók folytatásában, de a Variety értesülései szerint Reitman már elkezdte a castingot négy tinédzser titokzatos szerepére, ami azt is jelentheti, hogy az új történet négy fiatalabb Szellemirtók generációra koncentrálna, esetleg Venkmanék gyerekeire.

A Sony Pictures mindenesetre ezúttal tényleg komolyan gondolja a projektet és már nyáron nekiesnének a forgatásnak, hogy aztán 2020 nyarán mozikba küldhessék a végeredményt. Örültök a hírnek?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Végre itt van az új Pókember kaland első előzetese!
Következő cikk Befutott a John Wick 3 első teaser előzetese