Élőszereplős változat készül A Notre Dame-i toronyőrből Josh Gaddal az élen


hunch

A Disney jelenleg is egy tucat klasszikus meséjük élőszereplősítésén dolgozik: többek között jön a Dumbo, Az oroszlánkirály, a Mulan és a Susi és Tekergő is. Az már biztos, hogy a stúdió a közönségsikereket elkönyvelő adaptációiról még egy jó darabig nem mond le, így nem meglepő, hogy a Victor Hugo regényéből 1996-ban készült A Notre Dame-i toronyőr rajzfilm változata is csatlakozik a sorhoz.

A Deadline úgy tudja, hogy a Disney David Henry Hwangot (Golden Gate, A sárkány éve, Költői szerelem) bízta meg a szkript írásával, ami az eredeti regény és a mese élőszereplős-zenei változata lesz. A projekt betétdalaiért az az Alan Menken és Stephen Schwartz felel, akiknek az Aladdin és a Pocahontas dallamait is köszönhetjük. Ami pedig Josh Gadat illeti, a főszerepre, Quasimodo megformálására hallgatták meg, de hivatalos döntés még nem született arról valójában kit is fog megformálni A Notre Dame-i toronyőrben.

Jelenleg arról még nincs információ, hogy ki fog a rendezői székbe ülni, ahogy hivatalos premierdátumot sem jelentettek be hozzá.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Máris befutott a Szellemirtók 3. első kedvcsinálója
Következő cikk Samuel L. Jackson elárulja melyik öt szerepe volt a kedvence