Milyen műfajú filmet készítsen legközelebb Nolan? -Szavazzátok meg!


British director Christopher Nolan poses as he arrives on May 13, 2018 for the screening of a remastered version of the film "2001: A Space Odyssey" at the 71st edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP) (Photo credit should read ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Getty Images)

nol

Hollywoodnak kevés olyan rendezője van, akinél már csak az a puszta bejelentés is laptetős hírnek számít, hogy újra rendez. Christopher Nolan ilyen, így nem meglepő, hogy a 2017-es Dunkirk után a Warner Bros.-tól már az a közlemény is felcsigázta a direktor rajongóit, hogy 2020. július 17-én debütál majd a mozikban a következő alkotása. Ezen kívül sem a projekt témáját, sem a címét nem tudjuk, pusztán azt, hogy a mester ezúttal is a kedvenc formátumában, az IMAX-ben forgat majd.

Bár az új Nolan-film kapcsán sötétben tapogatózunk, arra gondoltunk megkérdezünk titeket, hogy legközelebb milyen műfajú produktumot néznétek meg tőle a legszívesebben. Szavazzátok meg!

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A kedvenc – kritika
Következő cikk Így fest Nicholas Hoult, mint az ifjú Tolkien az író életéről szóló filmben