Will Smith kék dzsinijén röhög az egész internet: Íme a legjobb mémek


al 2

Will Smith-re alaposan rájár a rúd a héten, köszönhetően a nemrég debütált Aladdin teaser előzetesének, melyben a színészt végre láthatjuk miként is fest majd Robin Williams után kék Dzsiniként (ha esetleg egy barlangban töltötted volna a hetet és kimaradt a dolog, akkor itt pótolhatod az előzetest). A horrorisztikus, szépen fogalmazva is gagyi CGI külseje ugyanis alaposan feldühítette az 1992-es mese imádóit, amit remekül reprezentál a Disney hivatalos YouTube csatornájára feltöltött előzetesre adott reakcióik: öt nap alatt 59 ezren kedvelték, míg 93 ezren dislikeolták.

Nem lennénk most a Disney stúdió, de főleg Guy Ritchie bőrében, ugyanis ha már csak egy kedvcsináló kedvcsinálója ilyen negatív hangot kavart a fanok körében, akkor nagy valószínűséggel ez lehet Miki egérék első élőszereplősített meséje, ami hatalmasat bukik. Ritchie amúgy is tépázott karrierjére gyakorolt hatásáról nem is beszélve.

Természetesen a kibertér mókamesterei sem maradhattak ki ebből a gyűgyöletcunamiból, így beizzították a mémgyárak kazánjait és az elmúlt napokban csak úgy ontották magukból a kék Will Smith-t kifigurázó képeket és videókat. Hogy nektek ezeket ne kelljen keresgélni, mi most kigyűjtöttük belőlük a legjobbakat.

Ha közben szembe jött veletek még egy remekbe szabott Dzsinis poén, akkor osszátok meg velünk kommentben!

son 1

dzsin8 dzsinn5

pot 1 1

jin8

jin7will 1

jin6

jin4

jin3

jin 1

jin 2

dzsin

boo

alad

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Polar – kritika
Következő cikk Oscar - Reagált a Filmakadémia az operatőrök tiltakozására