Érdekes forgatási fotók érkeztek Az ifjú pápa új évadából


pop

Nemrégiben már láthattuk hivatalos fotón Az ifjú pápa következő évadának új főszereplőjét, John Malkovichot, most a friss forgatási képeknek köszönhetően már azt is tudjuk, hogy a visszatérő Jude Law valószínűleg ezúttal is fontos szerepet tölt majd be a történetben.

A Paolo Sorrentino rendezte visszatérésről eddig nem sokat tudunk: ami már biztos, hogy az HBO a True Detective mintájára antológia-sorozatként viszi tovább a vatikáni drámát, amiben egyes régi karakterek is beköszönnek majd. Az új irányvonalat igyekszik tudatosítani a rajongókban az új cím is, ami Az új pápa.

Az eddig premierdátum nélküli különálló 2. évad összesen nyolc részből áll majd és már biztos, hogy a Vatikán marketingigazgatóját megformáló Cecile de France, Ludivine Sagnier a Svájci gárda egyik tagjának felesége, aki egyben lelkes Pápa rajongó, illetve Silvio Orlando a manipulatív Voiello bíboros is a visszatérők között van. Mellettük új szereplőkként Mark Ivanir (Homeland), Ulrich Thomsen (Képmás), Henry Goodman és Massimo Ghini bukkannak fel, míg egy pletyka szerint pedig Sharon Stone vendégszereplőként bukkanhat fel.

Amíg várjuk a hivatalos megjelenésének dátumát és az első előzetest Az új pápához, kénytelenek vagyunk beérni az alábbi forgatási fotókkal.

1 9

3 10

4 7

5 4

6 1

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Végtelen matrjoska 1. évad – kritika
Következő cikk Elcsúsztatták a 25. James Bond-film premierjét