Elcsúsztatták a 25. James Bond-film premierjét


bond

A tervezettnél két hónappal később, 2020 áprilisában tér vissza a mozikba James Bond, a kalandos életű brit titkos ügynök – írta a Variety.

A 25. Bond-mozi a húsvétot megelőző héten, 2020. április 8-án debütál. A film megjelenését már másodszor csúsztatták későbbre. Az MGM és az Eon 2017-ben még úgy gondolta, hogy 2019 novemberében kerül a mozikba a film, de amikor Danny Boyle rendező visszaadta a megbízást és Cary Fukunaga vette át tőle a rendezői feladatokat, 2020 februárjára tűzték ki a premiert.

A legújabb 007-es filmben ismét Daniel Craig alakítja a főhőst, a szereposztásban Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw is feltűnik majd.

A Bond-sorozat történetében a két legutóbbi, Sam Mendes rendezésében készült epizód, a Skyfall és a Spectre – A Fantom visszatér érte el a legnagyobb globális jegybevételt: előbbi 1,1 milliárd dollárt (310 milliárd forintot), utóbbi 880,7 millió dollárt (248 milliár forintot) keresett világszerte.

A 25. epizód forgatása március 4-én kezdődik, amivel Craig már ötödszörre ölti magára Bond szerepét. Fukunaga viszont az első amerikai rendező lesz az MGM és az Eon gyártásában készülő sorozat történetében. A forgatókönyvet Neal Purvis és Robert Wade írta, akik korábban A világ nem elég című epizódot is jegyezték.
Az utolsó hét Bond-film az őszi mozis időszakban debütált, legutóbb az 1989-ben bemutatott A magányos ügynök című résznél választottak az őszitől eltérő időpontot a premierre, akkor júliusban kezdték játszani a filmet – emlékeztetett a Variety.

És mindeközben mehetnek az őrült pletykák, majd a következő James Bond alakítójáról!

(mti)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A legjobb film kategória összes Oscar-díjasa egy videóban (1927-2019)
Következő cikk Lady Gaga mellett a Queen is fellép a vasárnapi Oscar-gálán