Javier Bardem éjjeli lámpának használja az Oscar-szobrát


jav50. születésnapját is betöltötte a spanyolok büszkesége, a színészlegenda, aki Hollywood kapuit páros lábbal rúgta be. A színészcsaládba született Bardem első szerepét már 5 évesen megkapta az 1974-ben bemutatott A gazfickók című sorozatban, igaz itt még csak egy nyúlfarknyi jelenetben láthattuk. A jellegzetes, szexepiljének számító orra 20 éves korában született meg, amikor is egy szórakozóhelyen balhéba keveredett és verekedés közben eltörték azt. Bardem egyébként igen sokoldalú ember, aki a színészet előtt rögbijátékosként is remekelt, sőt egy darabig festészettel is foglalkozott.

1
forrás: Esquire.com

Feleségével, Penélope Cruzzal 1992-ben ismerkedett meg Bigas Luna Sonka, sonka című filmjében, amit további hat közös alkotásuk követett az évtizedek során. Karrierje azért is különlegesnek mondható, mivel a mai napig ő az egyetlen spanyol színész, aki nem csak eljutott az Oscar-jelölésig, de 2008-ban a Nem vénnek való vidékért meg is kapta azt.

2
forrás: Esquire.com

Erről egyébként nemrégiben Jimmy Kimmel műsorában sztorizgatott, ahol elárulta, hogy az Oscart követő örömében annyira leitta magát, hogy egy asztalon táncolva Mick Jaggert utánozta egy Rolling Stones szám éneklése közben:

De itt még nem ért véget a sztorizgatás, egy másik műsorban kifejtette, hogy feleségével az aranyszobraikat az éjjeliszekrényükön tartják, amit lámpává alakítottak át. Ki gondolta volna, hogy a díjnak hétköznapi funkciója is lehet:

Azt is el kell ismerni, hogy a mosás egy férfinak sem áll olyan jól, mint Bardemnek:

3
forrás: Esquire.com

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Bohém ellensége lehet James Bondnak a 25. filmben
Következő cikk Heavy túra - kritika