Ray Liotta is csatlakozott a Maffiózók előzményfilmjéhez


bor

Az HBO sikersorozatának a Maffiózóknak az előzményfilmjéhez, a The Many Saints of Newarkhoz egy újabb nagy név csatlakozott Ray Liotta képében. A gengszter karakterekre szakosodott színész számára mindez egy tökéletes projektnek tűnik.

Liotta ezzel a már korábban bejelentett Jon Bernthalhoz, Vera Farmigához, Alessandro Nivolához (Dickie Moltisanti), Billy Magnussenhez, Corey Stollhoz és Michael Gandolfinihez csatlakozott, utóbbi az apja által megformált Tony Soprano fiatalkori személyét alakítja majd.

Arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy a Nagymenők sztárja kit formál majd meg a történetben, az viszont már biztos, hogy az eredeti sorozat alkotója, David Chase által írt történet a 60-as években lezajlott Newark-i zavargásokra koncentrál majd, vagyis az amerikai olasz és az afroamerikai bűnszervezetek között kialakult faji feszültségekből adódó háborúra.

Örülök, hogy David Chase-zel és Alan Taylorral dolgozhatok a The Many Saints of Newarkon. David tehetsége páratlan, amit Alan Taylor rendezése csak még izgalmasabbá tesz. Mindkettőjüket nagyon tisztelem, és várom már, hogy a New Line-al ezt a projektet megvalósítsuk.

-nyilatkozta a színész a bejelentést követően.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Csillag születik őszinte előzetese tönkreteszi nekünk a filmet
Következő cikk Will Smith sorozatot csinált a bakancslistájáról