A norvég rendőrség letartóztatta az Éjkirályt


A Trónok harca őrület a világban az utolsó évad elstartolásával ismét a tetőfokára hágott, így a rajongók különböző módokon ünnepelték a széria visszatérését. Valószínűleg a norvég Torndheim városka rendőreinél senki sem rukkolt elő ötletesebb és humorosabb megvalósítással, ugyanis letartóztatták a sorozat rettegett Éjkirályát.

Sokunk nagy rajongója a Trónok harcának, ezért valami mulatságos dolgot akartunk csinálni az új szezon premierjére. Az egyik tiszt kölcsönzött egy maszkot és narancssárga ruhát, a többit pedig két járőr improvizálta az ebédszünetében.

-nyilatkozta  Kristian Akselsen tiszt a Bored Pandának. A Facebook-oldalukra feltöltött fotókon az Éjkirályt láthatjuk, ahogy őrizetbe veszik a rend őrei. A poszt még azt is részletezi, hogy pontosan milyen vádak alapján kasztlizták be a rajongók által gyűlölt karaktert: vagyis állatkínzás, tulajdon megrongálása, termőföld elpusztítása illetve idegen területre való behatolás miatt kell felelnie a törvény előtt.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Russell Crowe felcsapott Christian Bale-nek az új sorozatának előzetesében
Következő cikk Filmes tetkók, mintha az a kabátodra lenne varrva

1 Comment

  1. […] A hetedik sor közepe szúrta ki, hogy a norvég Torndheim rendőrei különleges ötlettel ünnepelték meg a sorozat visszatérését: […]