Újra érdekelni fog a Westworld, mert Vincent Cassel is aláírt a 3. évadhoz


casselwestworldBizonyára sokan elengedték Westworldöt a 2. évad után, de most majd visszatérnek az új szezonra, hiszen Aaron Paul után egy újabb nagyágyút csíptek meg az alkotók, méghozzá Vincent Cassel személyében.

A Michael Crichton regényén alapuló vadnyugatos-robotos Westworldöt az HBO egyértelműen a Trónok harca majdani pótlására szánták. Noha az első évad népszerűsége láttán azért nem lehetett egyértelműen kijelenteni, hogy sikerszéria született, de azért bizakodásra adhatott okot, mert a reakciók többnyire pozitívak voltak. Aztán a 2. évadot mind a kritikusok, mind pedig a rajongók enyhe csalódással élték meg (mi is többre számítottunk tőle, amiről itt írtunk részletesebben).

Mivel a Westworld megkapta a zöld lámpát a harmadszori visszatérésre is, így az alkotóknak nagyon fel kell kötniük azt a bizonyost, hogy visszacsalogassák a nézőiket. És most, akár egy híres futballcsapat komoly erősítésekbe kezdtek. Már érkezett korábban a Breaking Bad sztárja, Aaron Paul és Lena Waithe a Master of None-ból, de most egy európai “A” kategóriás név, Vincent Cassel is aláírt. Akinek mindig él az útlevele Hollywoodba, elég az Ocean’s mozikra vagy legutóbb a Jason Bourne-ra gondolni, az Oscar-jelölésekkel tarkított Fekete hattyúról nem is beszélve.
Ed Harris, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright és Thandie Newton is mind visszatérnekmajd , többek között köszönhető a fizetésemelésüknek is.

Eddig annyit tudunk a történetfolyásáról, hogy Jonathan Nolan és Lisa Joy a rajongókat immár a parkon kívüli világba kalauzolja majd el. Bár premierdátum nincs, az eddigi évadok 1,5 éves munkálatait figyelembe biztos, hogy csak 2020-ban láthatjuk majd a következő szezont.

Ha nem is kap pikáns szexjelenetet, de biztos, hogy nem csak a női rajongók örülnek ennek a hírnek.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Őszintén az összes Wes Anderson moziról, ami szinte ugyanaz a film
Következő cikk Megérkezett A szolgálólány meséje 3. évadának előzetese