A Breaking Bad sztárja is csatlakozik a Westworld 3. évadához


borito 9

Aaron Paul egy újabb sorozatnak ad nagy adagot a tehetségéből, a Deadline értesülései szerint ugyanis a Westwold következő évadában fog szerepelni a színész.

Arról azonban még nem szól a fáma, hogy milyen szerep jut neki a nagy népszerűségnek örvendő sci-fi – fantasy sorozatban. Aaron Paul egyébként nemrég fejezte be a munkálatokat a Hulu forgalmazásában bemutatásra kerülő The Path sorozatban, valamint szerepelni fog az Apple új antológiájában is, az Are you sleeping?-ben.

A Michael Crichton regényén alapuló vadnyugatos-robotos történet népszerűsége miatt a Trónok harca utódjának is tartott Westworld harmadszori visszatéréséről eddig annyit tudunk, hogy Jonathan Nolan és Lisa Joy a rajongókat immár a parkon kívüli világba kalauzolja majd el. Bár premierdátum nincs, az eddigi évadok 1,5 éves munkálatait figyelembe véve 2020 előtt biztosan nem láthatjuk.

Ami talán nem is baj, mivel a 2. évadot mind a kritikusok, mind pedig a rajongók enyhe csalódással élték meg (mi is többre számítottunk tőle, amiről itt írtunk részletesebben), így a a készítőknek lesz ideje elgondolkodni a “hogyan tovább” kérdésen. Mi mindenesetre még nem mondtunk le róla.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megérkezett az Aranyélet utolsó évadának harmadik előzetese
Következő cikk A filmes gonoszok nagy osztályozása