Kétévente újabb Star Wars-filmek érkeznek, az Avatar 2 megint csúszik


bor 5

A Disney számos új premierdátumot jelentett be a közelgő projektjeihez, amik között szerepel három új Star Wars-film, James Cameron Avatar folytatásai és a The New Mutants.

Kezdjük talán a nem nagy meglepetéssel szolgáló messzi-messzi galaxissal, ahová legközelebb 2022. decemberében térhetünk majd vissza a Skywalker kora új trilógia záróepizódját követően. Ha még nem kaptál volna zöld űrtej mérgezést az utóbbi évek sok SW-filmjétől, akkor annak is örülni fogsz, hogy ezt további két film követi majd két éves eltéréssel, vagyis a második 2024-ben, míg a harmadik 2026-ban debütál majd.

Ami pedig biztosan hidegen hagy már mindenkit, hogy James Cameron lassan egy életen át ígérgetett Avatar folytatását sokadszorra is elcsúsztatták, ráadásul nem is kicsivel, így 2020 helyett 2021 decemberében érkezik. Míg a további epizódok 2023-ban, 2025-ben és 2027-ben nézhető meg, ha még egyáltalán megéljük a dolgot.

Ahogy az is biztos most már, hogy az X-Men spin-off a The New Mutants 2020. április 3-án kerül a nagyvásznakra, Brad Pitt Ad Astra című sci-fije meg 2019. szeptember 9-én.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tizenévesek szállnak harcba az űrlények ellen a Netflix új filmjében
Következő cikk A legjobb mémek a Trónok harca 4. részéből