Schwarzeneggerrel és Fassbenderrel jön a Kung Fury 2!


kun

A tömény 80-as évek hangulatát az őrülettel remekül keverő 2015-ös Kung Fury folytatása most már hivatalos, hogy elkészül, ráadásul két sztár, Arnold Schwarzenegger és Michael Fassbender is szerepet vállalt benne.

Mindezt az első részt is dirigáló David Sandberg jelentette be a cannes-i fesztiválon. A közelmúltban az is kiderült, hogy a Creasun Entertainment USA vásárolt többségi részesedést a Kung Fury 2-be, ezzel a finanszírozási probléma is megoldódott a projekt körül, aminek a forgatási munkálatait még július 29-én elkezdik.

Az első rész hamar az internet kedvencévé vált David Hasselhoff vendégszereplésével és az általa írt betétdallal, ami a bemutatóját követően már több, mint 40 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on. A folytatás ezúttal az 1985-ös Miami világába repít majd minket, amiben Hasselhoff is visszatér, sőt a Nyomd, bébi, nyomd csillagát, Eiza Gonzalezt is sikerült Sandbergnek megnyernie hozzá.

Arról egyelőre nincs infó mikor lesz a Kung Fury 2 premierje, és hogy egyáltalán mozikba kerül-e vagy ismét csak a netre lövik fel. A forgatásokat egyébként Bulgáriában és Németországban végzik majd.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Robert Pattinson lehet az új Batman
Következő cikk Szívek királynője - kritika