David Hasselhoff újra Michael Knight szerepében + 40 jelenet a Knight Rider sorozatból


kinguht riderTermészetesen csúcstechnológiájú járművét se hagyta magára…

A Spencer-Hill párosban és David Hasselhoffban az a közös, hogy hazájukon kívül még nálunk és a németeknél számítanak igazán népszerűnek. Valamiféle kis jópofizás mindig játszhat, legyen az Tibi bácsi, filmpremier, vagy épp koncert a bomló berlini falnál esetleg a Hungaroringen felállított Die Hard díszlet alapjainál. Ezúttal azonban a németek még nagyobban gondolkodtak, valami akkora horderejűben, amit Hoff a Kung Fury és a Galaxis őrzői Vol. 2 (meg annak zseniálisan beteg klipje) óta nem csinált.

A mobil.de Los Angeles-ben forgatott szpotjában ugyanis visszatér Knight Riderben megtestesített szerepébe, ezzel komoly kihívót adva a Golden Globe alatt debütált Walmart agymenésnek az év reklámja versenyben. A két perc szigorúan sablonos és béna, 4:3-as (a VHS effekt azért hiányzik), és végül a mobilos oldal használtautó szegmensére fut ki, hiszen a moped kevésbé hozta a kötelezőt, mint a Walmartéknál maradt KITT. Szóval kéne valami utánpótlás.

Bár németül tudók előnyben, azért a nyelv még ad egy kis bónusz retrót nekünk a kalóz VHS-ek után. Csak a hangalámondás vagy maga Forgács Péter hiányzik…

Ez meg csodálatos 40 emlékezetes jelenet az eredeti szériából:


Nálunk még ezért a sztárfellépéséért is legenda! 🙂

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Akik maradtak - kritika
Következő cikk Will Smith Budapest utazó nagykövete lett, főleg ezzel az emlékvideóval