Drágám, a kölykök összementek reboot jöhet Josh Gaddel


Az 1989-es év egyik kedvenc családi mozija a Drágám a kölykök összementek volt Rick Moranissal. Ezt követte 1992-ben a Drágám, a kölyök marha nagy lett és a feledhető, mozikban meg se jelenő 1997-ben a Drágám, most mi mentünk össze. Az első rész rendezője Joe Johnston most arról beszélt, hogy a trilógia rebootot kaphat, főszerepben Josh Gaddel.

640937e7 ff9d 4873 9dea 031c4fde8315

A színész dobta be az ötletet a Disney-nél még év elején, hogy vissza lehetne hozni ezt a történet, amire a stúdió aztán lelkesen ráugrott. A két 90-es évekbeli folytatás elkészítésében Johnston nem vett részt, és ez azért meg is látszott a minőségen. (Igaz, a második rész még igazán szerethető kis film lett.) A Disney a reboot esetében is tárgyalt több különböző rendezővel, ám arra jutottak, hogy Johnston visszatérése lenne a tökéletes a filmsorozat számára.

Az eredeti filmben Rick Moranis játszotta Wayne Szalinskit, egy tudós apát, aki egy baleset folytán összezsugorította tinédzser fiát és lányát, a két szomszéd fiúval együtt. A 2,5 cm-es gyerekek a szeméttel együtt kikerültek az utcára és onnan kellett a négy gyereknek sok-sok kalandon át visszakeveredniük a kerten át a házba.  Útközben találkoztak rovarokkal, gigantikus méretű nassolnivalókkal és még a fűnyíróval is.

Az új verzióban Gad játszaná Wayne felnőtt fiát, aki apja nyomdokaiba lépve nemcsak tudóssá válik, hanem ugyanúgy összezsugorítja a saját gyerekeit is. A stúdió eljátszott az ideával, hogy rögtön a Disney+-ra forgassanak, ám Todd Rosenberg forgatókönyve inkább a nagyvászonra kívánkozott. Úgy tűnik tehát, hogy a film a mozikban fog debütálni, ha végleg megkapja a zöld lámpát.

josh gad beauty and the beast e54u

Josh Gad időközben visszatért Olaf angol hangjaként a Jégvarázs második részében, ami már 750 millió dollárnál tart világszerte. Emellett fel fog tűnni a Disney 2020-as fantasy-jában, az Artemis Fowlban is és a Hulu horror komédiájában, a Little Monstersben. Joe Johnston  mostanában A diótörő és a négy birodalomban segédkezett, előtte pedig az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban vett részt. Kik lelkesedik az ötletért?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Die Hard kalendárium, Hans Gruber karácsonyig leérkezik
Következő cikk John Travolta táncoktatása a Ponyvaregényből