Írd alá a petíciót! Legyen Bébi Yoda emoji!


Petíciót indítani rengeteg témában érdemes. Van, aki az ökokatasztrófa okán teszi, van, aki a színházak szuverenitásáért akar kiállni, ezek mind szép és nemes ügyek. Ám hisszük, hogy megtaláltuk az elmúlt időszak Legaranyosabb petíciója (ha “szívtelenek” vagyunk , akkor a legértelmetlenebb:) cím nyertesét. Aláírni ér!

Cul BabyYoda mandalorian thechild 1 af408bfd

Egy Travis Bramble nevű földlakó elkezdettt aláírásokat gyűjteni mégpedig arra a nemes célra, hogy az interneten már mindenütt felbukkanó és az egész galaxis szívét meghódító Bébi Yodából emoji legyen. Travis így ír a dologról:

“Nos… ez eléggé magától értetődő. Úgy gondolom, Bébi Yodából emojit kellene csinálni. Elrabolta a szívünket, és most el kellene rabolnia a billentyűzetünket is. A barátod megoszt egy képet az újszülöttjéről? Válaszolj neki egy cuki Bébi Yoda emojival, hogy megmutasd, mennyire édes! Beteg vagy, és anyukád azt kérdezi: ‘Főzzek levest?’ Válaszolj cuki Bébi Yodával, hogy kifejezd: a leves az életedet jelenti! Csatlakozz a mozgalomhoz és hallasd a hangodat! BÉBI YODA EMOJIT AKARUNK!

ITT tudsz csatlakozni a “nemes” kezdeményezéshez!

Amíg ez a nemes kezdeményezés eredményre vezet, addig is a Disney boltja már felpörgött:baby yoda 2 baby yoda 3 baby yoda 4és hallgassuk a róla szóló dalt!

és csak erős idegzetűeknek!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Stranger Things hangulatot áraszt az új Szellemirtók előzetese
Következő cikk Nino bárkája - kritika