40 év után Olivia Newton-John és John Travolta újra Grease jelmezben


Olivia Newton-John & John Travolta a Grease Sing-A-Long esemény okán több mint 40 év után újra a Grease kosztümjeibe bújtak. Tavaly a kerek évforduló kapcsán már tartottak egy osztálytalálkozót, mert a rajongók a mai napig imádják ezt a mozit. Ráadásul az év elején kaptunk egy ijesztő hírt, hogy épp egy előzményfilmen is dolgoznak. Ha olyan lesz, mint anno Michel Pfeifferrel a folyatás, akkor inkább köszönjük nem. Amúgy még mindig remekül mutatnak bennük.
Lejjebb Sandy bőrdzsekijének megható történetét is megosztjuk.

olivianewton grease olivia newton john john travolta grease olivia newton john john travolta grease olivia newton john john travolta grease 02 olivia newton john john travolta grease 04 olivia newton john john travolta grease 05

Heti hír volt még, hogy Olivia Newton-John visszakapta a novemberben elárverezett legendás fekete bőrkabátját a vevőtől, aki 243 ezer dollárt (72,3 millió forint) fizetett a Pomádé (Grease) zárójelenetében viselt ruhadarabért. Az énekes-színésznő számos személyes tárgyát bocsátott árverésre, hogy a bevétellel a melbourne-i Olivia Newton-John Rákkutató és Wellness Központot támogassa, melynek társalapítója volt, miután 1992-ben első ízben sikerült legyőznie a mellrákot. A 71 éves Newton-John tavaly szeptemberben jelentette be, hogy harmadszorra is rákot diagnosztizáltak nála. A kabát megvásárlója Newton-John “első számú” rajongójának vallja magát és “gyors felépülést” kívánt a művésznek. Az énekes borzasztóan hálás volt és nagyon meghatódott a gesztustól, és elmondta, hogy a melbourne-i rákközpontban fogja kiállítani a kabátot.

jackie

Forrás: justjared.com

A Grease 40. évfordulója alkalmából osztálytalálkozót tartott a stáb

 

15 dolog, amit nem tudtál a 40 éves Grease-ről

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk First Lady: A Star Wars filmek a Disney-korszakban
Következő cikk Neonfények, Neonfilmek