A Halálos iramban 9 szinkronos előzetese nem sok mindent hagy a mozira


halalos iramban 9 elozetesA tavaszi premierhez képest viszonylag későn indult be az új Halálos iramban, plakátos címén az F9: The Fast Saga promóciója (a Solo volt hasonló mostanság), de a héten aztán nagyon. Előbb jött egy teaser, aztán a színes-gumifüstös karakterpózok, végül pedig egy komplett eseményt felhúzva a trailer köré, az is kifékezett.f9

A törzstagok természetesen mind itt lesznek, de Rock és Statham kiválása után csak Helen Mirren cameójára készülhetünk a spin-offból. Egy időben jöttek infók a Tokiói hajsza főszereplőjének visszatéréséről, de a komolyabb visszatérést majd Jordana Brewster szolgáltatja, ráadásul nem feltétlen véletlen, hogy Paul Walker testvérei ismét megnézték a forgatást. A több új beszálló közül John Cena a legjelentősebb, posztert is kapott, de említést érdemel Michael Rooker is, továbbá a saját spin-offjára készülő Charlize Theron sem íródott még ki a 8. rész után pár évvel játszódó idei felvonásból, amit két főepizód kihagyás után ismét Justin Lin rendez. Chris Morgan viszont távozott az írói posztból (a Hobbs és Shawval együtt az elmúlt hét filmen dolgozott), de hogy ez jó lesz-e nekünk, az majd elválik.

A The Fast Saga ezentúl valamilyen szinten a franchise új neve is lesz elvileg – szóval be kell fűzni szorosabban a tokiói kiruccanást – és cliffhangerre (meg stáblista utánira) számíthatunk idén. Elvileg a 9. után már csak egy számozott rész lesz, azt pedig még jövőre letudjuk, így ha tényleg kimenne még az űrbe a család, akkor fogy az idő… bár a pénz és a fizika könyvek megerőszakolása biztos nem. A hazai mozikba május 21-én parkol be a film.

A teljes, nagy meglepetést tartogató közel 4 perces trailer:

És ha egy Halálos iramban stílusban készült igényes anyagra is vágytok, akkor íme a Porsche Super Bowl reklámja, mely picit megidézi a 20 évvel ezelőtti Need for Speed játékot is.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hiány 1. évad – kritika
Következő cikk Ewan McGregor a Trainspotting óta nem volt ennyire nyakig benne